Bel voor informatie:

030-207 20 87

Drive in ShowsMet de muziekverzorger drive-in show haalt u niet alleen een professionele geluidsset in huis, maar tevens een zeer uitgebreide muziek collectie.


Van dat ene vergeten jaren 60-nummer, tot de laatste top-40 hit. Van die bekende disco-dance classic tot die 'ene plaat die ongeveer "zo" ging', de kans is groot dat vele van u verzoekjes standaard aanwezig zijn in de grote muziek collectie, die regelmatig wordt aangevuld.


In het algemeen wordt met de klant vooraf afgestemd wat de muzikale wensen zijn: dat kan variƫren tot het bepalen van meest favoriete genres tot zelfs het opstellen van een (gedeeltelijke) play-list. U kunt de muziek keuze uiteraard ook volledig overlaten aan de kennis van de disc-jockey, die de muziek altijd afstemt op hetgeen waar het publiek/feest om vraagt.


Het is uiteraard ook mogelijk de keuze van muziek aan te passen aan een eventueel thema van het feest (bijvoorbeeld: back to the 60's, 70's, 80's or 90's feesten, disco, funk, dance-classics, een feest met Spaanse of Griekse sferen, een hollandse avond, etc.).

 

Heeft u zeer specifieke wensen, dan is het verstandig deze op tijd af te stemmen met de muziekverzorger drive-in show.


    

info@demuziekverzorger.nl

De Muziekverzorger is onderdeel van BMZ Music