Bel voor informatie:

030-207 20 87

1

10 JAAR ERVARING!


De muziekverzorger is al meer dan 10 jaar een begrip in midden-nederland. Het is de partner voor de geluidsverzorging op uw feest of evenement.

2

FLEXIBEL


Niks is onmogelijk. Wij verzorgen wat de klant wenst.

Neem is vrijblijvend contact op om      uw wensen door te spreken. U zult versteld staan wat wij u  kunnen bieden.

3

SCHERP GEPRIJSD


Laat eens vrijblijvend een offerte opstellen. Doordat wij alles in eigen huis hebben kunnen wij u altijd een scherpe aanbieding doen.

De MuziekverzorgerU kunt De muziekverzorger inschakelen voor alles wat te maken heeft met uw evenement. Van Catering tot aan de Foto's van uw bruiloft? U kunt met ons alle kanten op.


Ben je op zoek naar de drive-in show die van jouw bruiloft een onvergetelijke dag kan maken? Zoeken jullie voor een (dorps)feest een discoshow die de hele tent op de kop zet? Of alleen een karaokesetje voor een  besloten feestje?


 

De muziekverzorger Drive-In Show is een professionele drive-in show uit Utrecht die van ieder feest een topfeest maakt! Met veel enthousiasme verzorgen wij, met meer dan 10 jaar ervaring, bruiloftshows en drive-in shows voor jong en oud.


De Drive-In Shows van BMZ Entertainment zijn hele complete shows met een professionele uitstraling en DJ’s die weten hoe ze de zaal op de kop krijgen.


Toch zijn de shows heel erg betaalbaar!

 


Neem is contact met ons op.


    

info@demuziekverzorger.nl

De Muziekverzorger is onderdeel van BMZ Music